Indo redueix les pèrdues gràcies a la retallada de costos


Temes relacionats

Indo tancarà o vendrà totes les fàbriques, i se centrarà en el disseny de productes (22/oct/09)


  • Comparteix:

Indo té la seu central a la nostra ciutat

Indo té la seu central a la nostra ciutat

L'empresa de fabricació d'ulleres i lents de contacte amb seu local, Indo, ha disminuït les pèrdues econòmiques fins a la meitat. La companyia, que ha adoptat mesures com frenar l'obertura de noves òptiques i renovar establiments, ha aconseguit reduir les seves despeses. Tot i això, les vendes de l'empresa durant el 2009 han caigut més d'un 13% en comparació amb l'any anterior.

Indo va adoptar l'octubre passat un nou model productiu amb l'objectiu de reduir les despeses de la companyia. Fruït d'aquest canvi, Indo ha reduït la plantilla de la seva seu central, ubicada a Sant Cugat, i ha tancat alguns laboratoris a Bilbao, Canàries, Lisboa i París. Conseqüentment, les despeses de personal han disminuït en un 7,8%. Les vendes de l'empresa també han patit una caiguda que la companyia atribueix a la reducció de les operacions i al context de crisi econòmica.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.