La C7 de Renfe millora la seva funcionalitat amb nous enclavaments a Cerdanyola


  • Comparteix:

La línia de Renfe que passa per Sant Cugat connecta amb Cerdanyola del Vallès

La línia de Renfe que passa per Sant Cugat connecta amb Cerdanyola del Vallès

L'estació de Renfe de Cerdanyola del Vallès, que connecta amb Sant Cugat, instal·larà nous dispositius per millorar el pas dels trens i els canvis d'agulla a l'estació. L'actuació té l'objectiu de facilitar la gestió i ordenació dels trens al seu pas per Cerdanyola, així com reforçar la seguretat de les instal·lacions. Les millores afavoriran les línies C4 i C7 de Renfe, aquesta última amb parada a la nostra ciutat.

La instal·lació de nous enclavaments electrònics, els sistemes que gestionen els canvis d'agulla a l'estació, afavorirà la funcionalitat i la seguretat de les instal·lacions de Cerdanyola del Vallès. A més, s'implementaran equips d'última generació i sistemes informàtics per controlar els dispositius que ordenen els moviments dels trens a l'interior de les estacions.

Aquesta actuació, que també es farà a Sabadell Sud, forma part d'uns treballs que tenen un cost de més de 7,7 milions d'euros. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Dimetronic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.