L'atur creix un 1'6% al febrer a Sant Cugat


Temes relacionats

L'atur reprèn la tendència a l'alça tot i la lleugera caiguda de desembre ( 3/feb/10)


  • Comparteix:

Hi ha un 1,6% més d'aturats que al gener

Hi ha un 1,6% més d'aturats que al gener

Sant Cugat ha tancat el mes de febrer amb 3.937 aturats, un 1'6% més que al gener. En l'últim mes, les llistes de desocupats a la ciutat han sumat 65 persones. Al Vallès Occidental, l'increment de l'atur s'ha situat en el 2'1%, al mateix nivell que al conjunt de Catalunya.

Després de la lleu caiguda del nombre d'aturats a Sant Cugat que es va viure al desembre, el gener i febrer han estat mesos negatius des del punt de vista de l'ocupació. Tot i que la destrucció d'ocupació s'ha ralentitzat al febrer, Sant Cugat ha tancat el mes amb un nou repunt de l'atur, de l'1'6%, per sota de l'augment general de la comarca i del conjunt de Catalunya, que s'han situat en el 2'1%.

En l'àmbit comarcal, l'atur afecta ja 77.801 persones, la majoria de les quals resideixen a Terrassa -20.732 aturats- i a Sabadell -19.112 aturats-. Terrassa i Rubí són les dues poblacions de la demarcació on, percentualment, ha crescut més el nombre d'aturats al febrer, amb una pujada de l'1'8% en tots dos casos. A la comarca, només Vacarisses i Castellbisbal han aconseguit tancar el mes amb menys aturats que al gener.

Al conjunt del país hi ha ara gairebé 600.000 aturats, un 2'1% més que al gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.