L'Hospital Sant Joan de Déu i el Consorci Sanitari de Terrassa reforcen la recerca en salut a EsadeCreapolis


Temes relacionats

BBVA ja té un espai d'innovació a EsadeCreapolis (29/gen/10)

El campus d'EsadeCreapolis incorpora tres noves empreses (21/oct/09)

Creapolis supera les 30 empreses en els seus quatre mesos de funcionament (31/jul/09)


  • Comparteix:

Seu del parc de negocis EsadeCreapolis

Seu del parc de negocis EsadeCreapolis

L'Hospital Sant Joan de Déu i el Consorci Sanitari de Terrassa s'incorporen a EsadeCreapolis per incentivar el desenvolupament de projectes innovadors en diverses àrees assistencials i d'investigació sanitària. La vinculació dels departaments d'innovació d'aquests dos centres hospitalaris consolida la línia de recerca en matèria de Salut que el parc empresarial havia iniciat amb la Flow Lab i Laboratorios Esteve.

El director d'Innovació de l'Hospital Sant Joan de Déu ha destacat que la principal raó que els ha portat a engegar aquest projecte és fomentar la cultura emprenedora entre el personal sanitari per materialitzar les seves idees innovadores en una millora pels pacients. D'altra banda, la directora d'Innovació del Consorci Sanitari de Terrassa ha subratllat la necessitat de promoure un model d'innovació obert per compartir experiències per mitjà d'una xarxa de gestió del coneixement conjunta.

Aquest impuls cap a la innovació se sumarà als esforços de Flow Lab i Laboratorios Esteve, que van ser els encarregats d'iniciar les investigacions en l'àmbit de la salut del parc de negocis situat a la nostra ciutat. EsadeCreapolis ja compta amb més de 60 empreses.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I perque no reforcen els serveis d'urgencies i disminuiexen els temps de proves médiques als nostres centres de salut o Cap's ? Meyns fer el merda i més cuidar els serveis públics. L'ajuntament es complice.

joanet. Enviat el 13/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.