Sant Cugat Comerç convida els botiguers a participar en una nova edició del concurs d'aparadors


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç convida els comerciants de la ciutat a participar a la vint-i-tresena edició del concurs d'aparadors de Festa Major. Enguany, els organitzadors esperen un augment de participació en aquesta iniciativa que atorgarà un primer premi de 600 euros a l'aparador més original i atractiu.

A partir d'avui els socis de Sant Cugat Comerç rebran una carta amb tota la informació sobre aquest concurs, mentre que els no socis han d'adreçar-se al telèfon de l'entitat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els comerciants engalanin els seus aparadors per fer-los més atractius comercialment.

Per aquesta raó, els responsables esperen que el nombre de participants superi els 26 botiguers de l'any passat. La dinamitzadora de Sant Cugat Comerç, Rosa Simón, ha explicat el secret per fer un aparador més encisador:

Rosa Simón

La imaginació del comerciant és molt maca


Els premis, que s'atorguen amb la col·laboració de l'Ajuntament, seran de 600, 450 i 300 euros pels 3 primers classificats. El jurat estarà format per persones vinculades al món de les belles arts, la comunicació i l'Ajuntament. El guanyador de l'any passat va ser la botiga d'electrodomèstics Milar Tobella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.