GLG Distribuzione viatja al Golf Pèrsic en missió comercial


  • Comparteix:

Web de la companyia

Web de la companyia

La companyia GLG Distribuzione, dedicada a l'àlbum fotogràfic, ha viatjat al Golf Pèrsic en una missió comercial organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa. L'empresa, amb seu a Sant Cugat, és una de les quinze companyies catalanes que s'han desplaçat a la zona per establir contactes en un mercat emergent. Aràbia Saudita, Qatar i els Emirats Àrabs són els països que visitarà la delegació.

És la cinquena ocasió que la Cambra organitza viatges empresarials a l'Orient Mitjà per aprofundir en les relacions econòmiques entre aquests mercats emergents i les empreses catalanes. Les previsions indiquen que les economies d'aquests països presenten una tendència creixent, tot i que a un ritme menor que en anys anteriors.

En aquesta ocasió són 15 les empreses de diversos sectors econòmics les que van viatjar a la zona aquest dissabte i tornaran a finals de mes. A més de la santcugatenca GLG Distribuzione, completen la missió comercial companyies com la química amb seu a Rubí Brugarolas, Iberspa companyia cerverina dedicada a la fabricació d'equipaments per Spa o Mediclinics instal·lada a Barcelona dedicada al sector sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.