Banc Sabadell repartirà 500 milions d'euros entre els seus accionistes, la meitat del benefici net de 2009


  • Comparteix:

La retribució final a l'accionista serà de 0.22 euros per acció

La retribució final a l'accionista serà de 0.22 euros per acció

Banc Sabadell, amb seu a la nostra ciutat, repartirà més de 500 milions d'euros als seus accionistes com a resultat del benefici net de l'exercici del 2009. El president del banc, Josep Oliu, ha assegurat que l'entitat ha aconseguit els seus objectius i uns resultats positius per sobre de les expectatives de mercat, en un any marcat per la difícil situació econòmica.

Els accionistes de l'entitat han aprovat en Junta General Ordinària, celebrada aquest dijous, la gestió i resultats de l'any 2009, que s'han traduït en la distribució del 50,5% del benefici net aconseguit entre aquests. El 23 d'abril, els accionistes rebran la retribució en accions per valor de 0,22 euros cadascuna.

Josep Oliu ha admès que ara són 'relativament optimistes', ja que segueixen un projecte de desenvolupament bancari amb una sòlida posició de capital. A més, ha assegurat que aprofitaran les ocasions que ofereix la crisi per incrementar els volums de negoci i millorar el posicionament del banc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.