L'alcalde recorda al PSC que la gestió econòmica de Sant Cugat és un model a Europa i a molts ajuntaments socialistes


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'Recoder ha enganyat els santcugatencs amb els diners de Sorea' (24/mar/10)

Recoder: 'Les declaracions del PSC són poc rigoroses i fruit de la necessitat de dir alguna cosa' (24/mar/10)

Sorea i la gestió preventiva d'Economia, determinants en el superàvit de l'exercici de 2009 (16/mar/10)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde, Lluís Recoder, al plató de Cugat tv

L'alcalde recorda al PSC que la gestió econòmica de l'Ajuntament és un exemple a seguir per a molts ajuntaments socialistes i, fins i tot, en l'àmbit europeu. Lluís Recoder nega que les arques municipals estiguin en risc de fallida i afirma que, tot i el descens d'ingressos a causa de la crisi, l'Ajuntament manté el rigor pressupostari i és l'única administració que paga els seus proveïdors a 29 dies. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

L'alcalde ha defensat la política de prudència i rigor pressupostari aplicada per l'equip de govern en el tancament del pressupost del 2009, quan es va decidir destinar els 15 milions d'euros de Sorea a quadrar el pressupost amb 1'9 milions de superàvit i es van eliminar ingressos previstos que finalment no arribaran. Lluís Recoder explica que l'estratègia passa per evitar arrossegar deutes i 'curar-se en salut' per afrontar amb solidesa l'exercici actual, que encara serà complicat.

En una entrevista a Cugat tv, l'alcalde ha negat rotundament que els comptes municipals tinguin risc de fallida i ha recordat que la gestió econòmica de l'Ajuntament és un model a seguir a Catalunya, l'Estat espanyol i la Unió Europea.

Lluís Recoder

Som l'única administració de l'Estat reconeguda a la UE per les bones pràctiques de gestió. Venen ajuntaments socialistes per copiar el nostre model.


A Sant Cugat, la caiguda d'ingressos a causa de la crisi s'ha traduït en una important davallada de la recaptació per impostos derivats de l'activitat immobiliària, que han passat dels 16 milions de fa tres anys als dos milions actuals. La transferència de l'Estat també s'ha retallat, un 20%. L'alcalde ha destacat que, malgrat aquest context, l'Ajuntament ha aconseguit pagar els seus proveïdors a 29 dies i mantenir una gestió econòmica rigorosa.

Lluís Recoder

Malgrat això paguem a 29 dies. Només es pot fer si tens la casa endreçada des del punt de vista econòmic.


Recoder espera que aquest any l'Ajuntament podrà rebre ingressos extraordinaris com els quatre milions d'euros del Mira-sol Centre i els més de dos milions de la posada en marxa de l'Esport Parc Internacional de Catalunya, a l'entorn del CAR.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que n'aprenguin els socialistes,que només saben que criticar inutilment.

Quim. Enviat el 29/mar/10


Sí, clar, el famós premi a la transparència... en fi... sort en té dels 15 milions de Sorea.

àlex. Enviat el 29/mar/10


Yo le recuerdo a Recoder que de buena gestion nada de nada,en mi sector plaza del Centro de la Floresta tenemos las calles sin asfaltar y mal iluinadas y algunas como el trozo de la carretera de Vallvidrera que va de la plaza del Centro a la avenida de Terruell incluido el primer tramo de esta ultima se encuentran sin alumbrado publico,hay casas que no tienen ancantarillado , tenemos pesimos servicios telefonicos etc, aqui los servicios son muy diferentes a los que disfrutan los ciudadanos del centro, La Floresta es la cara oculta de la luna , antes de hacer otro reportaje sobre la buena gestion de Recoder vengan y filmen como vivimos en La Floresta y comparen, ya esta bien al pan pan y al vino vino, los que se comen el pastel estan contentos pero los que miramos estamos hartos de un calcalde que no ha hecho nada bueno por La Floresta. En el centro de Sant Cugat tot es maco, pero lo que no se ve aunque invisible existe si esto formara parte de la valoracion romperia la idea del Sant Cugat de ensueño, a los que se nos hunden los pies en el barro cuando salimos de nuestras casas nos gustaria salir en los reportajaes que hablan de la buena gestion de Recoder,y que se nos comperara por ejemplo con el Pla del Vinyet, seria digna de ver las caras que pondrian algunos cuando oliesen y viesen como los vecinos que no tienen alcantarillado tiran calle abajo el contenido de los pozos muertos el edor es asqueroso.VIVA LA BUENA GESTION pues que viva.

MAFALDA. Enviat el 29/mar/10


Quim, abans de parlr per boca dels convergents informat millor o visita els sectors de La Floresta i Mira-sol. Criteri si us plau ¡¡

Quimet. Enviat el 29/mar/10


Ja olts els hi agradaria a molts ajuntaments socialistes tenir les finances com el de Sant Cugat. Una de les NOVES MESURES que ha proposat Montilla ANTI CRISI es copiar el pagament a preveïdors a 29 dies. Està Bé, pero UNA MICA TARD; és clar com que el GOVERn va trigar tant en reconèixer que estavem en crisi i parlva de petita recessió, de recessió, de temps difícils, així anem de RETRASSATS. Endavant Recoder! podries informar publicament cada vegada que et ve un ajuntament socialista a demanar consell, mira que som bons, eh????

calders. Enviat el 29/mar/10


Per quan una entrevista a lo Terribas amb el nostre alcalde?

Miquel. Enviat el 29/mar/10


Home..la Terribas? Si ja té l\\'entrevista de la Tele que li fan per encàrrec? Compareu les entrevistes que li fan al recoder amb les de la terribas. jo per mi que són un pel diferents no? miquel

miquel Serra (valldoreix). Enviat el 29/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.