L'expert en lideratge i intel·ligència emocional Richard Boyatzis, al Santcugatribuna


  • Comparteix:

Richard Boyatzis

Richard Boyatzis

Richard Boyatzis, expert en el desenvolupament del lideratge i la intel·ligència emocional, protagonitzarà la propera sessió del fòrum empresarial Santcugatribuna. Boyatzis és professor del departament de comportament organitzatiu, psicologia i ciències cognitives de la Case Western University de Cleveland i autor de diversos llibres sobre lideratge. La xerrada tindrà lloc el 8 d'abril a partir de la una del migdia al Teatre-Auditori.

Llicenciat en Aeronàutica i Astronàutica pel MIT, Doctor en Psicologia Social per la Universitat de Harvard i també professor del departament de recursos Humans d'Esade; Richard Boyatzis és un destacat expert en el camp del lideratge, tema que ha abordat en els llibres 'Lideratge primari', 'Lideratge ressonant', traduït a 18 idiomes, i 'Esdevenir un líder ressonant'.

Els tres llibres han estat traduïts a diverses llengües. A més també ha tractat el lideratge, la motivació, el canvi de conductes, la intel·ligència emocional i la gestió de competències en més d'un centenar d'articles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.