L'expert en lideratge Richard Boyatzis desperta les emocions del Santcugatribuna


  • Comparteix:

Richard Boyatzis, expert en el desenvolupament del lideratge i la intel·ligència emocional, assegura que els líders són les persones capaces de despertar emocions i inspirar el seu entorn. El professor nord-americà ha protagonitzat una nova sessió del fòrum empresarial Santcugatribuna, que ha reunit prop de 250 empresaris i autoritats santcugatenques aquest dijous al migdia al Teatre-Auditori.

El professor de la Case Western University de Cleveland ha connectat amb el púbic assistent al fòrum econòmic ja des d'un principi i ha volgut exemplificar l'eix de la seva ponència: la clau en el lideratge està en despertar emocions i interactuar amb les persones de l'entorn. Escoltem Richard Boyatzis.

Richard Boyatzis

Vols saber si ets un bon líder? Pregunta't si inspires les persones.


Boyatzis ha donat les claus d'un bon líder i ha fet pensar els empresaris i autoritats amb exercicis sobre les persones que els han desafiat a treure el millor d'ells mateixos al llarg de la vida.

L'alcalde, Lluís Recoder ha pres exemple i ha destacat la necessitat dels projectes de lideratge empresarial en temps de crisi. Recoder també ha apuntat què ha de fer i què no ha de fer un bon líder.

Lluís Recoder

El Wall Street Journal critica un líder que ho deixa tot per demà, pensant que no arribarà mai, com el president del govern espanyol.


El fòrum ha comptat amb la presència del secretari general d'Indústria de la Generalitat, Antoni Soy, també director del Parc Tecnològic del Vallès, que ha valorat molt positivament la iniciativa empresarial del Santcugatribuna.

Antoni Soy

Em sembla una iniciativa molt bona, poder reunir els empresaris per parlar de temes de fons, és molt important.




La propera ponència del Santcugatribuna tindrà com a convidada la presidenta de Microsoft Ibérica, María Garaña.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.