Josep Piqué: 'Cal explicar a la ciutadania els sacrificis que ha de fer per sortir de la crisi'


  • Comparteix:

Explicar de manera clara la realitat econòmica i els sacrificis que cal fer, abordar la reforma laboral i reformar el sistema educatiu són les tres prioritats de l'exministre i actual president de Vueling, Josep Piqué, per començar a redreçar la situació econòmica del país. L'exlíder del PP a Catalunya considera que enguany encara se seguirà destruint ocupació i que la situació no començarà a millorar fins el 2012. Piqué ha fet aquestes afirmacions a la conferència 'Podem sortir de la crisi?' organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran aquest dijous a la ciutat.

L'exministre d'Indústria ha explicat que cal que tots siguem conscients que s'haurà de patir encara durants uns anys fins que es comenci a redreçar la situació. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Piqué

Enguany se seguirà destruint ocupació i no veig un principi de recuperació fins el 2012. Ens espera encara una etapa complicada.



Piqué ha lamentat l'actuació del govern espanyol, que negava la crisi primer i ara afirma que ja s'està sortint d'ella, i alhora ha criticat l'actuació del sistema financer, que creu no ha tingut la cura i previsió necessàries.

Les receptes per tirar endavant, per Piqué, són les reformes graduals del mercat de treball i del sistema educatiu, però començant per explicar a la ciutadania que estem 'en una crisi greu' i que 'cal fer sacrificis'.

Josep Piqué

Primer cal explicar al país la situació i la magnitud dels sacrificis que cal fer i explicar com millorar els nivells d'endeutament públic.






La conferència de Josep Piqué ha estat la primera del trimestre que organitza l'AEU i ha aplegat 200 persones al Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.