Sant Cugat es manté com la segona ciutat catalana on els pisos són més cars


  • Comparteix:

Imatge virtual d'una promoció a Sant Cugat

Imatge virtual d'una promoció a Sant Cugat

Sant Cugat continua sent la segona ciutat catalana on el preu dels pisos és més elevat, després de Barcelona. A la nostra ciutat, un habitatge costa de mitjana 3.328 euros per metre quadrat, 100 euros menys que a la capital. Barcelona i Sant Cugat són, respectivament, la segona i tercera de la llista de ciutats més cares de l'Estat espanyol elaborada pel Ministeri de Vivenda amb dades del primer trimestre de l'any.

Sant Sebastià encapçala el rànquing del Ministeri de Vivenda, amb un preu de 3.644 euros per metre quadrat. Les dades confirmen la tendència a la desacceleració que ja s'havia manifestat en anteriors trimestres. A Catalunya, els pisos han baixat un 5% respecte al primer trimestre de l'any passat, mig punt més que la mitjana del conjunt de l'Estat, on el descens se situa en el 4'5%. A les Illes Balears el descens ha estat de gairebé el 6%, similar al del País Valencià.

En general, la caiguda de preus mostra una tendència a la moderació. Durant el primer trimestre de l'any els preus del metre quadrat han baixat, al conjunt de l'Estat, un 1'6% menys que al tancament del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.