Les caixes i bancs de Sant Cugat noten el repunt en la contractació d'hipoteques


  • Comparteix:

Les caixes i els bancs han signat més hipoteques durant els primers mesos de l'any

Les caixes i els bancs han signat més hipoteques durant els primers mesos de l'any

Les entitats bancàries de Sant Cugat atribueixen a l'anunci de la pujada de l'IVA i a la baixada de preus de la vivenda l'increment en la contractació d'hipoteques detectat en els últims mesos. Segons l'Institut d'Estadística (INE), el nombre d'hipoteques constituïdes al febrer a Catalunya ha augmentat un 21% respecte ara fa un any.

Segons els bancs i caixes consultats per Cugat.cat, els santcugatencs també han contractat en el que portem d'any més hipoteques per pagar les seves vivendes, en comparació amb l'inici de l'any passat. BBVA i Banco Santander troben els motius en l'anunci de pujada de l'IVA al juny fet per l'executiu espanyol. Responsables d'aquestes entitats han apuntat que les vivendes comprades amb aquestes hipoteques són majoritàriament de primera transmissió, és a dir, noves.

D'altra banda, Barcklays explica l'increment d'hipoteques per la baixada generalitzada dels preus de l'habitatge, també a la nostra ciutat. Aquesta entitat indica que la majoria de crèdits hipotecaris que ha donat són per pagar habitatges de segona residència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.