Tres empreses santcugatenques, guardonades pels Premis de la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Membres del jurat dels Premis Cambra de Terrassa 2010

Membres del jurat dels Premis Cambra de Terrassa 2010

Les empreses amb seu a la nostra ciutat Drivania Internacional, ISS Facility Services i Adict Active Retail han estat guardonades amb un dels premis que atorga anualment la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Les tres empreses han estat distingides en les categories d'Iniciativa Comercial i de Serveis i com Empresa de Nova Creació respectivament. El teixit empresarial de Sant Cugat repeteix així representació en el certamen, que ja va aconseguir tres guardons l'any passat.

L'empresa dedicada a la investigació i el desenvolupament d'aplicacions tecnològiques per a punts de venda, Adict Active Retail, ha aconseguit el guardó en la categoria d'Empresa de Nova Creació. La Cambra ha distingit la creació d'un producte innovador com és el carro de la compra que indica les principals ofertes i la seva ubicació al punt de compra que ha desenvolupat la companyia santcugatenca.

A més, les empreses ISS Facility Services i Drivania Internacional han estat guardonades en la categoria d'Iniciativa Comercial i de Serveis. Drivania, especialitzada en serveis internacionals de cotxes de negoci amb xofer, ha destacat per la creació d'aquest servei no existent fins ara a l'Estat espanyol. Un programa d'optimització de costos per reduir les despeses del servei de neteja li ha valgut el premi a la companyia ISS Facility Services

El jurat dels premis de la Cambra de Terrassa ha premiat un total de 12 empreses de la demarcació, així com la trajectòria professional de l'empresari terrassenc Faust San José, fundador de l'empresa càrnica Grup Arcadíe, que ha estat distingit amb el premi al Lideratge Empresarial.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha format part del jurat. L'entrega dels guardons es farà en el marc d'un sopar que tindrà lloc al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.