La Cambra de Terrassa entregarà avui els seus premis a tres empreses santcugatenques


Temes relacionats

Tres empreses santcugatenques, guardonades pels Premis de la Cambra de Terrassa ( 3/mai/10)


  • Comparteix:

Guanyadors dels Premis Cambra de l'any 2008 / Imatge d'arxiu

Guanyadors dels Premis Cambra de l'any 2008 / Imatge d'arxiu

Les empreses amb seu a la nostra ciutat Drivania Internacional, ISS Facility Services i Adict Active Retail recullen avui un dels premis que atorga anualment la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Les tres empreses han estat distingides en les categories d'Iniciativa Comercial, de Serveis i com a Empresa de Nova Creació, respectivament. Els guardons es lliuraran en el marc d'un sopar a La Masia La Tartana de Matadepera on assistiran personalitats del món empresarial i financer.

En el cas d'Adict Active Retail, el guardó és per la creació d'un producte innovador, un carro de la compra que indica les principals ofertes i la seva ubicació a la botiga. El director general i fundador de l'empresa, Albert Ramírez, explica la clau de l'invent en una entrevista a Cugat.cat.

Albert Ramírez

La clau del projecte és la digitalització de la botiga a través de l'eina que tots fem servir quan comprem, el carro.


ISS Facility Services, de la seva banda, rebrà el premi pel programa d'optimització de costos que ha ideat. El director de Responsabilitat Social Corporativa, Ramon Folch, ha explicat que la solució és dialogar amb els clients. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Folch

La solució és gestinonar la millora continuada, gestionar les necessitats dels clients i saber què els satisfà.


Drivania Internacional, una empresa especialitzada en serveis internacionals de cotxes de negoci amb xofer, ha rebut el premi per ser pionera a l'Estat espanyol. El seu cofundador, Osvald Matret, afirma a Cugat.cat que han aconseguit expandir el seus serveis.

Osvald Matret

Tot i que principalment venem a clients espanyols, tenim una cobertura d'unes 450 ciutats arreu del món.


El teixit empresarial de Sant Cugat repeteix així representació en el certamen, que ja va aconseguir tres guardons l'any passat. El president del Consejo Superior de Cámaras de Comercio, Javier Gómez-Navarro, serà l'encarregat de lliurar els premis a les empreses guanyadores. A més de les companyies santcugatenques, la Cambra ha destacat també la tasca d'altres d'empreses de la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.