Almenys dues empreses santcugatenques, al ple de la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

Moment de la votació que s'ha celebrat aquest dimarts a la seu de la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

Moment de la votació que s'ha celebrat aquest dimarts a la seu de la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

Les empreses santcugatenques Koixbert Hi Tech i BancSabadell Renting integraran el ple de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa durant el període 2010-2014, després de ser elegides a les eleccions d'aquest dimarts. La junta electoral haurà de verificar ara les 35 empreses escollides i si l'altra companyia amb seu local que ha resultat elegida, BancSabadell Factura, integra o no el plenari de la institució, després de quedar empatada amb una altra empresa. L'11 de juny se celebrarà l'acte de constitució del nou ple que servirà per triar el president i el comitè executiu de la institució.

El nou ple consta de tres empreses més que en la darrera etapa. Cada sector està representat al plenari per un número determinat d'empreses, segons el pes que tingui a l'àrea d'influència de la Cambra de Terrassa.

Koixbert Hi Tech representa el sector de comerç i reparacions, i els de comerç a l'engròs, intermediaris i venda, i manteniment i reparació de vehicles de motor. BancSabadell Renting estarà al ple com a membre del sector del lloguer. BancSabadell Factura ha quedat empatada amb Sispro en el sector de les activitats informàtiques, recerca i desenvolupament, i la junta electoral decidirà qui ocuparà la representació al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.