El CIT busca la complicitat de les administracions per ajudar les empreses a sortir de la crisi


Temes relacionats

El CIT organitza la primera trobada de cooperació empresarial (22/mar/10)

El CIT senyalitzarà de forma conjunta els polígons de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola (18/gen/10)


  • Comparteix:

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) vol potenciar la col·laboració amb les administracions, sobretot amb la Generalitat, per poder ajudar les empreses de l'eix econòmic a sortir de la crisi. L'actual presidenta del consorci, l'alcaldessa de Rubí, Carme García, s'ha reunit aquest dimarts a Sant Cugat amb el secretari d'Indústria del govern, Antoni Soy, per concretar els interessos comuns entre el CIT i la Generalitat.

L'objectiu del CIT, que aplega les ciutats de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, és avançar cap a una cooperació més estreta amb el govern per poder promocionar la indústria i el teixit econòmic de la zona i fer front així a la sortida de la crisi econòmica. Ho ha explicat l'alcaldessa de Rubí i presidenta del CIT, Carme García, durant un dinar aquest dimarts al Qgat Hotel de la nostra ciutat.

Carme García

Estem en una fase d'establir una col·laboració activa amb els agents empresarials i sindicals, però sobretot amb les administracions.


El secretari d'Indústria de la Generalitat ha reconegut que els interessos comuns entre l'administració i l'eix empresarial són molts, i ha posat com a exemples EsadeCreapolis i el Parc Tecnològic del Vallès, del qual n'és president. Un dels principals reptes de les dues parts és donar un cop de mà a les petites i mitjanes empreses, que integren la major part del teixit industrial de la zona i que han patit molt la recessió econòmica, tal com explica Soy.

Antoni Soy

El teixit empresarial de Sant Cugat és d'una indústria moderna, innovadora i diversificada, però ple de petites i mitjanes empreses que estan patint molt la crisi.


El principal projecte del CIT per aquest 2010 és la senyalització de forma conjunta dels polígons d'activitat econòmica dels tres municipis. L'objectiu és millorar el seu accés i la seva promoció, que es farà sota la marca unificada del CIT. Tot i que el consorci ha demanat una subvenció al fons europeu FEDER per iniciar aquest projecte, el CIT executarà la proposta aquest any encara que no obtingui finançament extern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.