Els processos d'innovació locals atrauen empresaris i membres del govern taiwanès


Temes relacionats

Sant Cugat acollirà els premis d'innovació Living Labs Global ( 4/feb/10)


  • Comparteix:

El Pla Local d'Innovació va rebre al febrer el premi Living Labs Global Showcase, de la xarxa Living Labs

El Pla Local d'Innovació va rebre al febrer el premi Living Labs Global Showcase, de la xarxa Living Labs

Sant Cugat rep avui una delegació d'empresaris i membres del ministeri d'Economia de Taiwan per donar a conèixer com s'utilitzen les tecnologies de la informació i de la comunicació per aconseguir innovació en els serveis i estimular el desenvolupament de les ciutats. La delegació ha visitat ja l'Ajuntament, EsadeCreapolis i el sincrotró Alba, i acabarà el seu recorregut aquesta tarda al Claustre del Monestir. La visita s'emmarca en la xarxa Living Labs Global, de la qual Sant Cugat és membre.

Empresaris taiwanesos i alts càrrecs del ministeri d'Economia de l'illa visitaran al llarg d'aquest divendres Sant Cugat per conèixer de prop els principals processos d'innovació que ha desenvolupat la nostra ciutat. El regidor de comunicació, Jordi Puigneró, ha rebut la comitiva aquest matí al consistori, on ha apropat el Pla Local d'Innovació i els processos de gestió del personal a la delegació. Posteriorment, la comitiva ha visitat EsadeCreapolis i el sincrotró Alba.

El Claustre del Monestir acollirà el final del recorregut a partir de les quatre de la tarda. La visita és el resultat de la voluntat de la delegació taiwanesa de conèixer l'aplicació dels processos d'innovació al sector serveis i a l'administració pública a Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.