L'associació Sant Cugat Empresarial lamenta que Zapatero s'oblidi de mesures per fomentar l'activitat empresarial


  • Comparteix:

El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) considera 'socialment excessives' les mesures anunciades pel govern Zapatero i 'insuficients' per fomentar l'activitat empresarial. L'entitat denuncia la falta de determinació en l'aplicació de mesures orientades a incentivar l'economia productiva i el desenvolupament de l'activitat econòmica del país, com la reducció de la càrrega fiscal als emprenedors, la flexibilització en el mercat de treball i la reducció real i efectiva del cost de les administracions públiques.

El president de l'associació, Frederic Boix, ha explicat que les mesures anunciades per Zapatero són necessàries, tot i que 'penalitzen excessivament col·lectius sensibles', com els pensionistes, però alhora són insuficients, perquè s'obliden del col·lectiu que pot generar riquesa. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

No és suficient atacar les fonts de generació de despesa. Cal també tenir en compte les fonts de generació de riquesa, com és l'empresa privada.




El president de Sant Cugat Empresarial ha ressaltat, a més, que la crisi no l'han de pagar aquells territoris que no l'han generat.

Frederic Boix

No s'entén que aquelles comunitats que no han generat dèficit públic ara hagin de pagar una part important d'aquest dèficit.




Boix també ha demanat que s'afronti el sistema actual de l'atur, perquè sigui més eficient i vagi lligat a polítiques de formació.

Els empresaris agrupats a l'associació afirmen que davant l'increment de la pressió fiscal, cal eliminar la fiscalitat que penalitza l'activitat econòmica, la creació d'empreses i l'ocupació. En aquest sentit, lamenten que no es plantegin alternatives per recuperar les 'fonts reals d'ingressos', i creuen que això només ho proporciona la iniciativa privada, la innovació i la recerca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.