Jordi Pujol: 'No sé si les mesures que ha pres Zapatero són les més adequades'


  • Comparteix:

Jordi Pujol ha assistit aquest dijous al vespre a un acte a la Biblioteca del Mil·lenari

Jordi Pujol ha assistit aquest dijous al vespre a un acte a la Biblioteca del Mil·lenari

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha dit a Sant Cugat que l'Estat espanyol havia de prendre mesures per fer front a la crisi econòmica, però ha posat en dubte que les propostes de José Luis Rodríguez Zapatero siguin 'les més adequades'. Pujol ha afegit que les accions s'haurien d'haver dut a terme abans i que Madrid ha actuat pressionat per Brussel·les i els Estats Units. L'expresident ha fet aquestes declaracions aquest dijous al vespre en un acte a la Biblioteca del Mil·lenari.

En declaracions a Cugat.cat, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha explicat que les les mesures per fer front al dèficit espanyol que ha anunciat aquesta setmana José Luis Rodríguez Zapatero s'haurien d'haver pres abans i que finalment la pressió de Brussel·les ha portat el president a actuar.

Jordi Pujol

L'Estat espanyol ha de prendre mesures, però no sé si aquestes. Madrid ha actuat perquè Brussel·les li ha dit, el Banc Central Europeu i, fins i tot, Obama.



El qui va ser president de la Generalitat durant 23 anys ha remarcat que a l'Estat espanyol no li pot passar el mateix que a Grècia, ja que és quatre vegades més important i no se'n sortiria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.