Fractus S.A., amb seu a Sant Cugat, obté el Premi Nacional de Telecomunicacions


  • Comparteix:

Fractus S.A. és una empresa de telecomunicacions amb seu a Sant Cugat

Fractus S.A. és una empresa de telecomunicacions amb seu a Sant Cugat

L'empresa santcugatenca Fractus ha obtingut el Premi Nacional de Telecomunicacions pel seu caràcter capdavanter en el sector. El guardó, que atorga la Generalitat, reconeix el lideratge de la companyia i la seva estratègia empresarial, centrada en la recerca i el desenvolupament de patents industrials de telefonia mòbil i telecomunicacions. Fractus ha venut més de 20 milions d'antenes fractals des de la creació de l'empresa, el 1999.

El jurat dels Premis Nacionals de Comunicació d'enguany ha reconegut Fractus com 'un bon exemple de la tipologia d'empreses que han de liderar el nou model productiu del nostre país'. Fractus, fundada el 1999, va solucionar el repte de dissenyar antenes suficientment petites per encabir-les en el reduït espai d'un telèfon mòbil i alhora que fossin prou potents per les múltiples bandes.

Els premis, que s'han fet públics aquest divendres, també han guardonat els periodistes Jordi Basté i Josep Cuní en les categories de Radiofusió i Comunicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.