Joly: 'Els números de l'Estat no són realment els que ens diuen'


Temes relacionats

L'Ajuntament accelera la contractació de crèdits per finançar inversions abans de l'entrada en vigor del decret (25/mai/10)


  • Comparteix:

Jordi Joly, tinent d'alcalde d'Economia

Jordi Joly, tinent d'alcalde d'Economia

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, creu que la situació de l'economia espanyola ha de ser pitjor del que reconeix el govern de Zapatero, ja que sinó no s'entendria l'adopció de mesures tan traumàtiques com les que recull el decret contra el dèficit públic. Joly assegura que el decret suposarà una 'frenada en sec' tant per als ajuntaments com per al dinamisme de l'economia.

Joly ha advertit que la retallada de la capacitat inversora dels ens locals serà negativa per al conjunt de l'economia, ja que suposarà un fre a l'economia productiva i també al sector bancari, que perdrà un client important. El titular d'Economia creu que l'adopció de mesures tan traumàtiques demostra que la situació de l'economia espanyola és pitjor del que reconeix l'executiu de Rodríguez Zapatero.

Jordi Joly

Fa pensar que els números de l'Estat no són realment els que ens diuen, perquè sinó ens sembla exagerada aquesta frenada en sec.




Joly ha lamentat que el decret del govern espanyol penalitzi els ajuntaments que tenen els deures fets en matèria financera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.