El nou paquet de mesures contra el dèficit es queda curt, segons els empresaris de la ciutat


Temes relacionats

Les mesures del govern són un atac a la qualitat dels serveis públics, segons CCOO ( 3/jun/10)

Divergències entre els partits municipals a l'hora de valorar el paquet de mesures contra el dèficit ( 2/jun/10)


  • Comparteix:

Frederic Boix en una imatge d'arxiu

Frederic Boix en una imatge d'arxiu

L'associació Sant Cugat Empresarial considera que les mesures aprovades pel govern per reduir el dèficit es queden curtes i no seran efectives. Els empresaris creuen que aquests canvis no aborden amb profunditat qüestions clau com la reducció de la despesa pública i el foment de la iniciativa privada. A més, consideren que suposaran una frenada al consum.

Les mesures aprovades pel govern de la Generalitat per reduir el dèficit preveuen un increment de l'IRPF a les rendes altes, una retallada d'inversions en obra pública i la limitació de contractació de personal en diverses administracions públiques. L'associació Sant Cugat Empresarial aplaudeix la presa de mesures, però creu que aquestes es queden a mig camí i que algunes van en una direcció equivocada. Escoltem el president de l'entitat, Frederic Boix, en declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Falten incentius a la iniciativa privada i al consum. Quan més s'apreta menys es consumeix i això no ajuda a la situiació econòmica.



L'associació Sant Cugat Empresarial considera que les reformes haurien d'aprofundir més en la reducció de despesa pública i no continuar 'demanant sacrificis' al ciutadà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.