L'atur baixa un 2,9% al maig a Sant Cugat


Temes relacionats

L'atur baixa per primer cop aquest any a Sant Cugat ( 5/mai/10)

L'atur creix només un 0'5% al març a Sant Cugat ( 8/abr/10)

L'atur creix un 1'6% al febrer a Sant Cugat ( 4/mar/10)

L'atur reprèn la tendència a l'alça tot i la lleugera caiguda de desembre ( 3/feb/10)


  • Comparteix:

114 santcugatencs troben feina durant el maig

114 santcugatencs troben feina durant el maig

Es consolida la tendència a la baixa en el nombre d'aturats a la ciutat que va començar el mes passat. Durant el maig, 114 persones han trobat feina i la xifra de persones aturades s'ha situat en 3.821, un 2,9% menys que el mes anterior. Aquesta xifra és inferior a la mitjana catalana i superior a la mitjana de la comarca, on l'atur s'ha reduït un 2,1%. El descens s'ha vist influït per l'època de l'any i les contractacions de la temporada d'estiu.

L'abril passat, les llistes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) es van deixar d'engreixar i van començar un descens que ha continuat al maig. El cinquè mes de l'any s'ha tancat a la ciutat amb 3.821 persones sense feina, el que representa una baixada del 2,9%.

Pel que fa al Vallès Occidental, també ha disminuït el nombre de persones desocupades en un 2,1%. Per poblacions, Terrassa és la que té més atur, amb 20.103 parats, seguida de Sabadell, que compta amb 18.839 aturats, i en tercera posició hi ha Rubí, amb 7.329 persones sense feina. A Catalunya hi ha 19.000 parats menys que a l'abril, un 3,19% menys que ara fa un mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.