280 empreses de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola participen en una sessió de 'Networking' per estimular l'activitat econòmica


  • Comparteix:

Les empreses que han participat a la sessió estan ubicades al CIT

Les empreses que han participat a la sessió estan ubicades al CIT

Un total de 280 empreses de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola han participat aquest dijous en una sessió de 'Networking efectiu' al Sant Cugat Trade Center. La trobada, que ha començat amb una conferència del gerent de l'empresa Summa, Juanjo Villalobos, ha servit perquè les companyies instal·lades dins l'eix econòmic del Catalonia Innovation Triangle (CIT) es relacionin i iniciïn contactes per estimular l'economia de la zona. Durant tot el matí s'han preparat diferents grups de treball on cada empresa ha tingut 10 minuts per exposar les seves idees a les altres.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquesta sessió i els beneficis que comporta per l'entorn econòmic de la nostra ciutat.

Jordi Joly

Ens hem de preocupar perquè existeixin relacions entre empreses. Compartir idees i coneixement genera nova activitat econòmica.



L'objectiu de l'àrea econòmica de l'Ajuntament, del CIT i de les associacions d'empresaris de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola és continuar fent sessions d'aquestes característiques en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.