Quasi 40 comerços es disputen el concurs d'aparadors de Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

Una dotzena de comerços més s'han sumat enguany al concurs d'aparadors que organitza Sant Cugat Comerç per Festa Major. Durant el sopar del comerç es faran públics els guanyadors del premi de 600 euros per la botiga més original i creativa a l'hora d'engalanar l'interior de les seves vidrieres. D'altra banda, també s'ha produït un increment de participació en la botiga al carrer tot i que dos barris de la ciutat han preferit no participar en l'edició d'enguany.

Sant Cugat Comerç s'ha mostrat satisfeta de l'increment de participació en l'edició d'enguany del concurs d'aparadors. En total quasi 40 botigues s'han animat a engalanar els seus comerços i competir per endur-se els 600 euros del primer premi. Segons la presidenta de l'entitat, Maria Eulàlia Egea, aquest any els botiguers s'han animat a decorar els seus aparadors:

Maria Eulàlia Egea.

Aquest anys s'ha incrementat en 12 comerços més i per tant hem arribat als 40 botiguers participants.


D'altra banda, també l'edició de la botiga al carrer de Festa Major d'aquest any ha experimentat un augment de la participació en una dotzena de comerciants més. Aquest creixement es produeix tot i que els barris del carrer de la Creu i plaça Barcelona, en general, han decidit mantenir-se'n al marge:

Maria Eulàlia Egea

El carrer de la Creu no va participar per protestar perquè no s'ha fet el concurs d'engalanament. La Plaça Barcelona per motius personals.


A manca de tenir la xifra de vendes aconseguida en l'edició d'enguany , Maria Eulàlia Egea ha valorat com molt bona la jornada tenint en compte el número de gent que dissabte va passejar pels carrers aturant-se en cada una de les parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.