Els treballadors de Sharp inicien dimecres mobilitzacions per desbloquejar el conveni


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa SHARP començaran aturades en els diferents torns de treball a partir de dimecres vinent. L'objectiu d'aquestes mobilitzacions és aconseguir que s'apliqui l'increment salarial que es va marcar en el Conveni Col·lectiu del Metall 2003 i que es reemprenguin les negociacions per la millora del conveni sindical.

Les aturades estan convocades pel comité d'empresa i es succeiran cada dimecres fins que es desbloquegin les negociacions amb la direcció de l'empresa. En total seran 6 hores d'aturada, dues per cada torn. Els treballadors reclamen l'increment salarial que es va fixar en el Conveni del Metall de Barcelona que suposa un 5% més en tots els conceptes de la nòmina. Segons Miguel Redolar, membre del comité d'empresa, aquest ha de ser el primer pas per després aconseguir una millora sobre el conveni.

Miguel Redolar

La millora sobre el conveni està aturada definitivament perquè ni tan sols s'avenen a pagar el que marca el conveni.


El comité d'empresa ha explicat que els treballadors es conformarien amb què es reemprenguin les negociacions del pacte intern de millora de conveni. Els sindicats van proposar un ampli llistat de propostes de les quals l'empresa només va accedir a una tal, i com explica Miguel Redolar.

Miguel Redolar

Hi ha una llista de peticions de les quals l'empresa només ha accedit a un increment de l'ajuda escolar per a fills més grans de 3 anys.


L'empresa SHARP compta amb un planter de 750 treballadors i es dedica a la fabricació de televisors convencionals i de plasma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.