Correus posa en marxa avui a Sant Cugat el seu nou centre de distribució


  • Comparteix:

Avui entra en funcionament el nou centre de distribució de Correus a Sant Cugat. Les instal.lacions, ubicades al polígon de Can Sant Joan, són una de les més més avançades de tot Europa i comportaran una notable millora en el repartiment de tot Catalunya gràcies a l'aplicació d'un tractament automatitzat.

El centre de distribució de Correus es posa en marxa amb una plantilla de 90 treballadors i una inversió de més de 50 milions euros. Una xifra necessària per crear 5 línies de classificació que a finals de mes tindran un volum de més de 3 milions de cartes diàries.

Les instal.lacions santcugatenques són les millors de Catalunya i un punt de referència a nivell europeu. El director de Correus a Catalunya, Ramon Marín, ha explicat que, amb el sistema automatitzat, es deslliurarà més personal, contribuint a la millora del repartiment del correu. L'objectiu és que el 90% del correu arribi a la seva destinació en només 24 hores:

Ramon Marín

A partir d'ara hi haurà una millora quantitativa de la qualitat, així com de les condicions de treball


L'entrada en funcionament del centre significa el punt i final dels compromisos adquirits per l'ens estatal amb la ciutat de Sant Cugat. Marín ha admès que el mal servei de Correus a la ciutat era un mal endèmic que ell mateix es va comprometre a solucionar. La primera passa van ser les noves instal·lacions del carrer Ildefons Sardà de 700 metres quadrats, l'augment de la plantilla de 30 a 45 carters i la futura ampliació de les oficines de la Rambla de Can Mora. Ara, arriba l'últim compromís amb l'entrada en funcionament d'aquesta gran centre de distribució territorial:

Ramon Marín

El correu a Sant Cugat i a Catalunya era un desastre. Ara amb aquest centre, es compleix el compromís adquirit. Encarem dos objectius: la qualitat i poder competir amb el sector privat.


La inauguració oficial del centre, de 30.000 metres quadrats i 3 plantes, tindrà lloc abans que finalitzi l'any i comptarà amb la presència d'autoritats polítiques nacionals i estatals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.