Aymerich assumeix la presidència de l'Acemac


  • Comparteix:

Joan Aymerich

Joan Aymerich

L'exalcalde Joan Aymerich és el nou president de l'Associació Catalana d'Empresaris de Materials de Construcció (ACEMAC). Aymerich, que ja ocupava el càrrec de vicepresident, ascendeix a la presidència en substitució de Mercè Humet. L'associació compta amb 150 empreses adherides, 12 de les quals són del Vallès Occidental.

L'Associació Catalana d'Empresaris de Materials de Construcció és una organització empresarial que agrupa empreses catalanes dedicades al comerç i distribució de materials de construcció. Va ser fundada l'any 1977 amb el nom de Gremi de Comerciants de Materials de Construcció i des de l'any 2005 té l'actual denominació. L'objectiu principal d'ACEMAC és treballar per representar i defensar els interessos professionals i empresarials de les empreses associades.

Amb l'actual context econòmic, l'ACEMAC confia en la rehabilització per reactivar el sector dels materials de construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.