El jutge declara Indo en concurs de creditors


Temes relacionats

El grup Indo presenta un concurs de creditors en quatre filials (18/jun/10)

Indo tancarà o vendrà totes les fàbriques, i se centrarà en el disseny de productes (22/oct/09)

Indo acomiadarà el 15% dels treballadors de la planta santcugatenca ( 4/mai/09)


  • Comparteix:

Seu d'Indo a Sant Cugat

Seu d'Indo a Sant Cugat

El jutjat mercantil número 6 de Barcelona ha declarat la multinacional catalana Indo, amb seu a Sant Cugat, en concurs de creditors voluntari després de constatar la seva 'insolvència'. El jutge ha dictat que la companyia, que mantindrà la seva activitat, conservarà les facultats d'administració i dispondrà del seu patrimoni, tot i que sotmesa a la intervenció de les administracions concursals.

En la junta d'accionistes d'Indo, celebrada la setmana passada, el president de la companyia va anunciar que estan treballant en un pla de viabilitat per tal de superar la situació d'insolvència el més aviat possible.

La multinacional Indo, que exporta a més de 80 països, preveu quedar-se amb només una fàbrica. La seva plantilla passarà de 1.058 persones a 750. Des del 2007, Indo ha reduït el seu personal en un 31%.

El fabricant òptic exporta els seus productes a més de 80 països i compta amb filials als Estats Units, França, Itàlia, Portugal, Marroc, Índia i Xile.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.