El comerç santcugatenc promou la primera tarjeta de fidelització de Catalunya


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants ha celebrat aquest divendres les segones Jornades del Comerç Federat amb l'assistència d'una norantena de comerciants i autoritats. L'acte ha servit per presentar, entre d'altres iniciatives, la tarjeta de fidelització, la primera de tot Catalunya.

El Sant Cugat Hotel & Restaurant ha acollit aquest divendres la segona edició de les Jornades (In)Formatives del Comerç Federat de Sant Cugat, que han comptat amb prop d'una norantena d'assistents. En l'acte s'ha informat els comerciants de les properes campanyes que s'estan duent a terme des de la Federació abans que arribi l'estiu.

Una de les iniciatives presentades és la tarjeta de fidelització, un projecte pioner a Catalunya amb el que els clients aconseguiran punts bescanviables per hores d'aparcament o entrades per al Teatre-Auditori. El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha explicat que la intenció és seguir ampliant els serveis.

Josep Lluís Galvany

De moment tenim tancat els aparcaments i l'Auditori per a la prova pilot i aquesta setmana iniciarem les converses amb Cinesa i amb el Museu.


L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, així com de diferents autoritats municipals i de les àrees de comerç de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona. Recoder s'ha mostrat convençut que el repte del comerç és aconseguir fer-se més atractiu per als clients i que estan en el bon camí.

Lluís Recoder

Hi ha hagut lam, presentació de diferents iniciatives per part del comerç local en la linea adecuada de dinamització que el comerç necessita.


L'alcalde també ha volgut agrair als comerciants la iniciativa de fer un donatiu solidari a tres entitats de la ciutat a través d'una rifa solidària. Les entitats beneficiades són ASDI, la Fundació Jeroni de Moragues i l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.