Asepeyo obté un 16% menys de guanys durant el 2009


Temes relacionats

Asepeyo inverteix 1,3 milions d'euros en un nou centre a Berga (25/gen/10)

Asepeyo: 202 milions de benefici al 2008 (16/jul/09)

L'hospital Asepeyo ha estat acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda (26/feb/09)


  • Comparteix:

Instal·lacions de la mútua Asepeyo a Sant Cugat

Instal·lacions de la mútua Asepeyo a Sant Cugat

La mútua Asepeyo, amb seu a Sant Cugat, ha obtingut un resultat de prop de 170 milions d'euros durant l'any passat, el que representa un 16,4% menys respecte l'any anterior quan va obtenir més de 202 milions d'euros. La mútua d'accidents atribueix aquesta caiguda a la crisi i a la rebaixa de tarifes de cotització per accident de treball.

La mútua que presideix Leopoldo Rodés ha celebrat aquest dijous a la nostra ciutat la seva junta general de mutualistes, on s'han aprovat els resultats del exercici passat, que recullen també una disminució del 16,5% de les baixes per cada 100 treballadors.

Amb tot, l'import per ajudes socials s'ha duplicat al 2009 fins als 6,42 milions d'euros, un 118% més que el 2008. Aquestes ajudes tenen com a objectiu la millora de les condicions de qualitat de vida i atenció de situacions d'especial necessitat a través de la compensació per pèrdua d'ingresos dels treballadors que han patit un accident de treball o una malaltia professional. El nombre de casos atesos ha estat de gaire 2.900 persones, el que suposa un augment d'un 173% respecte l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.