72 santcugatencs troben feina a través dels Plans d'Ocupació de la Generalitat


  • Comparteix:

La consellera de Treball, Mar Serna, amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, a l'esquerra, i l'alcalde de Sabadell, Manel Bustos

La consellera de Treball, Mar Serna, amb el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, a l'esquerra, i l'alcalde de Sabadell, Manel Bustos

72 santcugatencs que estaven a l'atur han trobat feina gràcies als Plans Extraordinaris d'Ocupació Local (PEOL) del departament de Treball. Durant sis mesos els contractats conjugaran la feina amb activitats de formació en sectors emergents com les energies renovables, l'estalvi energètic i la rehabilitació d'edificis de titularitat pública. El Pla d'Ocupació està adreçat a les persones desocupades que no cobrin el subsidi o que només els falti un mes per exhaurir-lo.

Els contractats treballaran el 70% de la jornada laboral i dedicaran entre 60 i 120 hores a la formació professional fora de l'horari laboral.

Dels 72 santcugatencs contractats destaquen 32 destinats a la brigada municipal, 21 educadors mediambientals i 8 administratius encarregats de la digitalització de l'arxiu municipal.

La consellera de Treball, Mar Serna, ha presentat aquest dimecres les dades del projecte al Consell Comarcal del Vallés Occidental. Serna ha remarcat que la iniciativa va mes enllà d'una contractació per sis mesos perquè gràcies als cursos de formació professional es podrà garantir l'ocupació futura.

Mar Serna

Treballem amb les persones que es troben a l'atur i els estem donant l'oportunitat de formar-se.


El Pla d'Ocupació del Vallés Occidental ha beneficiat a 1.690 persones de la comarca i a 108 projectes finançats amb més de 12 milions d'euros, atorgats pel departament de Treball a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.