Sant Cugat Comerç pretén reunir mil persones aquest dissabte al Sopar a la Fresca


  • Comparteix:

Maria Eulàlia Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Maria Eulàlia Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Sant Cugat Comerç espera arribar enguany al miler de comensals en la celebració aquest dissabte de la Segona Edició del Sopar a la Fresca. Per un preu de 15 euros ja es poden adquirir les butlletes per participar en aquesta trobada entre la ciutadania i el comerç local que es farà a la Plaça d'Octavià.

Després de l'exit de l'any passat, s'ha preparat una vetllada que, segons els organitzadors, deixarà el llistó encara més alt. El xef Pepitu, guanyador de diversos rècords Guiness, torna a ser el responsable d'un menú que inclou amanida catalana, fideuà, pastís i gotets.

La plaça Octavià és, de nou, l'escenari d'aquesta trobada que espera arribar al miler d'assistents, després que l'any passat acudissin més de 600 persones. Escoltem les previsions de la presidenta de Sant Cugat Comerç, Mª Eulàlia Egea:

Mª Eulàlia Egea

Hem d'arribar com a mínim a les 700 persones


Els interessats en participar en aquest sopar han d'adquirir, per un preu de 15 euros, una butlleta que es reparteix als locals associats a Sant Cugat Comerç. Egea ha informat que els diners que es recaptin van destinats a sufragar les despeses de la vetllada.

El Segon Sopar a la Fresca de Sant Cugat Comerç comptarà amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder i el mossèn de la parròquia de Sant Pere, Blai Blanquer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.