Ikea s'implanta definitivament a Sabadell en lloc de fer-ho a Sant Cugat


Temes relacionats

Ikea obrirà un centre a Sabadell, després d'haver confirmat que no ho farà a Sant Cugat (12/jun/09)

Ikea confirma a Recoder que no s'instal·larà a Sant Cugat (10/jun/09)

Ikea fa marxa enrere i descarta ara obrir un establiment a Sant Cugat ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

Ikea ha obtingut llum verda per instal·lar un centre a Sabadell

Ikea ha obtingut llum verda per instal·lar un centre a Sabadell

La multinacional sueca Ikea ha obtingut aquest dimecres la llicència per obrir un establiment a Sabadell. Amb l'aprovació del projecte per part de la Direcció General de Comerç, Ikea descarta definitivament instal·lar-se a Sant Cugat, on havia previst implantar-se en un principi. El nou centre s'ubicarà al Parc Empresarial de Sabadell i tindrà més de 23.600 metres quadrats.

El centre de Sabadell tindrà dues plantes, i consistirà en uns grans magatzems especialitzats en la venda de mobles, parament de la llar i tèxtil. L'establiment tindrà un aparcament subterrani amb 2.014 places i un de descobert amb 165 places. El projecte es construirà a Sant Pau de Riu-Sec, als afores de Sabadell, i crearà 500 llocs de treball. La multinacional, que invertirà al voltant de 60 milions d'euros en el projecte, preveu acabar les obres el 2012. Aquest establiment serà el tercer que Ikea obre a Catalunya, juntament amb les botigues de l'Hospitalet de Llobregat i Badalona.

Sant Cugat havia de ser en un principi la seu d'aquest projecte, però la multinacional va decidir abandonar la idea pel 'retard' en la tramitació del projecte en uns terrenys propietat de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) situats al polígon de Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.