Els santcugatencs es mostren preocupats davant l'encariment de la gasolina


  • Comparteix:

Omplir el dipòsit costa cinc euros més que l'any passat

Omplir el dipòsit costa cinc euros més que l'any passat

Omplir el dipòsit costa cinc euros més que l'estiu passat, segons les dades de l'últim Butlletí Petroler de la Unió Europea (UE). El preu mitjà del litre de benzina a l'Estat espanyol se situa en un euro i 17 cèntims, 10 cèntims més que fa un any, mentre que el preu mitjà del litre de dièsel és d'un euro amb 10 cèntims, 20 cèntims més que l'agost del 2009. Els santcugatencs es mostres preocupats per la pujada que creuen que no és proporcional al poder adquisitiu.

Aquest estiu, omplir el dipòsit d'un vehicle de 50 litres de capacitat costa 58 euros i mig, cinc euros més que l'any passat en el mateix període. En el cas dels vehicles dièsel, omplir el mateix dipòsit costa 55 euros, 10 euros més que les vacances de l'any passat.

Els santcugatencs consultats per Cugat.cat s'han mostrat preocupats davant l'augment de preu de la gasolina.

Santcugatencs

Ha pujat moltíssim. És més dur a l'hora d'omplir el dipòsit. / El nivell de vida no puja com pugen els preus. / Abans gastàvem 40 euros i ara més de 50.



Aquest encariment està relacionat amb la pujada general del preu del petroli. El barril de Brent, de referència a Europa, costava fa un any 74 dòlars, mentre que actualment es cotitza a prop dels 82 dòlars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.