La filial nord-americana de Banc Sabadell es fusiona amb TransAtlantic Bank


Temes relacionats

Banc Sabadell llança una OPA sobre el Banc Guipuzcoano (26/jun/10)

Banc de Sabadell entra a formar part de l'accionariat de Travel Club (11/mai/10)


  • Comparteix:

Sucursal de Banc Sabadell a Miami

Sucursal de Banc Sabadell a Miami

Sabadell United Bank, la filial nord-americana de Banc Sabadell, ha completat aquest dilluns el procés d'integració amb TransAtlantic Bank. L'operació s'ha dut a terme després de rebre l'autorització de les entitats supervisores nord-americanes. Després d'aquesta fusió, el grup financer amb seu a Sant Cugat gestiona més de 2.400 milions de dòlars en actius bancaris al sud de Florida.

Aquesta operació té l'objectiu d'enfortir la plataforma operativa de Banc Sabadell a Florida, així com també d'oferir serveis de valor afegit, tant als clients com a les comunitats nord-americanes on opera l'entitat financera.

Banc Sabadell, que compta amb el grup Sabadell United Bank i una sucursal de Banc Sabadell a Miami, va adquirir al gener el Mellon United Nacional Bank de Florida. Després d'aquestes operacions, el grup financer amb seu local disposa de més de 2.400 milions de dòlars en actius i una xarxa comercial de 20 sucursals al sud de Florida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.