El preu de la vivenda de lloguer baixa a Sant Cugat al juliol


Temes relacionats

S'abarateix el preu del lloguer a la ciutat, que segueix sent el tercer municipi més car de Catalunya (22/mar/10)

Sant Cugat és el municipi català on més puja el preu del lloguer durant el gener (23/feb/10)


  • Comparteix:

Pisos del barri de Can Mates

Pisos del barri de Can Mates

El preu de l'habitatge de lloguer a Sant Cugat baixa lleugerament al juliol, un 1% respecte al juny, segons un estudi del portal immobiliari Fotocasa.es. Tot i això, la nostra ciutat continua entre les tres ciutats catalanes més cares per arrendar una vivenda, després de Barcelona i Castelldefels. El metre quadrat de lloguer a la ciutat costa de mitjana 12 euros al mes.

Sant Cugat continua entre les vuit ciutats de l'Estat espanyol més cares per llogar un habitatge. El preu del metre quadrat a la ciutat és de 12,13 euros al juliol, segons l'informe presentat pel portal d'internet Fotocasa.es amb la metodologia emprada per l'escola navarresa de negocis IESE. Aquesta xifra supera la mitjana espanyola, on el cost del metre quadrat és de 8,30 euros.

El preu del lloguer també ha baixat a Catalunya gairebé un 5% respecte el juliol de l'any passat, i tan sols un 0,1% respecte al juny. Barcelona se situa de nou com la ciutat més cara de l'Estat espanyol per llogar un habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.