Els comerciants santcugatencs estan satisfets de les vendes durant les rebaixes d'estiu


Temes relacionats

Josep Lluís Galvany: 'L'IVA no repercutirà en les rebaixes d'estiu' ( 2/jul/10)

Comerciants i consumidors neguen que la pujada de l'IVA afecti les vendes de les rebaixes ( 2/jul/10)


  • Comparteix:

Les rebaixes s'acaben a finals de mes

Les rebaixes s'acaben a finals de mes

Els comerciants de la ciutat han registrat durant les rebaixes d'aquest estiu unes vendes superiors a les de les mateixes dates de l'any passat. El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha fet una valoració positiva de la campanya d'enguany, a pocs dies de cloure les rebaixes. Tot i això, ha destacat que sempre és millor vendre en plena temporada i ha recordat que serà a partir d'ara quan es comenci a notar l'increment de l'IVA en els nous productes.

Josep Lluís Galvany ha fet una valoració positiva dels quasi dos mesos de rebaixes d'estiu i ha assegurat que les xifres de vendes han estat 'una mica superiors a les de les mateixes rebaixes de l'any passat'. Segons ha explicat en declaracions a Cugat.cat, els bons resultats es deuen a què 'el bon temps ha arribat força tard'. No obstant, Galvany reconeix que els beneficis dels comerciants s'han vist afectats.

Josep Lluis Galvan

Per molt que venguis en rebaixes, només recuperes diners, no en guanyes. El bo és vendre durant la temporada.


El president de la federació santcugatenca afirma que les sabates i els complements són els articles que més han incrementat les seves vendes durant el més d'agost, i ho atribueix a què, enguany, més santcugatencs s'han quedat a la ciutat durant les vacances.

Respecte a l'increment de l'IVA que es va dur a terme el juliol passat i que es comença a notar en els productes de la nova temporada, la Federació de Comerciants creu que, en general, no afectarà negativament en les compres.

Josep Lluis Galvan

Un automòbil puja molts diners, la diferència és més gran. En un vestit o en unes sabates tampoc té tanta incidència, però alguna cosa es notarà.





Josep Lluís Galvany apunta, a més, que el consumidor aposta cada vegada més pel comerç de proximitat, perquè busca productes amb preus més assequibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.