Jordi Joly: 'Pujar els impostos seria sinònim d'una política irresponsable i poc compromesa'


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, considera que una possible pujada d'impostos per part del govern espanyol seria una 'mala solució' pel context de crisi econòmica actual. Joly assegura que 'és molt fàcil resoldre els problemes econòmics demanant més impostos als ciutadans' i alerta que si es pugen els tributs es podria caure 'en problemes molt greus i seriosos'.

Trobar solucions per la via de la reducció de la despesa i l'optimització de recursos. Aquesta és una de les solucions que el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, considera imprescindible per fer front al context de crisi econòmica que viu l'Estat espanyol. La solució no recau, segons Joly, en demanar més impostos als ciutadans. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

És molt fàcil resoldre els problemes econòmics demanant més ingressos. Així es posa en entredit el creixement i la reactivació econòmica en el seu conjunt.



Joly creu que l'Estat ha de demostrar als ciutadans que pot tenir unes organitzacions públiques productives i competitives i que, a més, ha de prestar serveis amb els mínims costos possibles. També assegura que si es duu a terme una possible pujada d'impostos serà sinònim de que l'Estat no segueix una política compromesa i responsable.

Jordi Joly

Si veiéssim que s'estan prenent mesures contundents per fer més eficient la despesa pública i l'Estat ho estigués donant tot i no se'n sortís, aleshores hauria de fer prevaldre la seva capacitat impositiva.



Joly ha fet aquestes declaracions després que el ministre de Foment, José Blanco, parlés fa uns dies de l'eventual augment de la pressió fiscal. Tot i això, la vicepresidenta econòmica del govern espanyol, Elena Salgado, ha assegurat que per complir els objectius de dèficit públic no serà necessària aquesta pujada d'impostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.