Frederic Boix: 'L'atur creix a l'agost perquè acaba la desocupació estacional'


Temes relacionats

L'atur puja per primer cop en quatre mesos ( 3/set/10)


  • Comparteix:

Frederic Boix ha valorat a Cugat.cat les dades de l'atur

Frederic Boix ha valorat a Cugat.cat les dades de l'atur

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, llança un missatge de tranquil·litat davant del creixement de l'atur un 4,5% a la ciutat durant el mes d'agost. Boix ha explicat que la principal raó de l'increment de la desocupació són els llocs de treball estacionals, que es donen cada agost i que ajusten l'augment de contractes estivals del juliol. Tot i la previsió d'aquestes dades negatives, l'entitat d'empresaris de Sant Cugat confia en què l'ocupació local millorarà al llarg del nou curs.

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, fa aquest balanç de les dades locals d'atur del mes d'agost.

Frederic Boix

Fem una valoració prudent de les dades. Són xifres habituals del mes d'agost a causa de la desocupació estacional.


Boix també ha apuntat que no és preocupant el fet que el creixement de la desocupació a la ciutat sigui més alt que a la resta de Catalunya perquè 'ha augmentat el creixement, però no el percentatge global'. El president de l'entitat empresarial local ha augurat una millora de les dades de l'atur en els propers mesos, gràcies a la instal·lació de noves empreses al territori.

Frederic Boix

Espero que la dada millori, tot i que és possible que hi hagi repunts de desocupació. Sant Cugat tindrà oportunitats interessants a nivell econòmic.





Frederic Boix ha destacat el trasllat de la seu central a l'estat Espanyol de la companyia Bureau Veritas i de l'empresa Ricoh España a la nostra ciutat, com a possibles eixos de l'increment de llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.