La plantilla de Delphi se sumarà a la vaga general


Temes relacionats

Acord entre la direcció i el comitè d'empresa de Delphi (23/jun/10)


  • Comparteix:

Protestes al 2009 contra l'ERO de la planta de Delphi

Protestes al 2009 contra l'ERO de la planta de Delphi

La planta santcugatenca de Delphi, amb un miler de treballadors, se sumarà a la vaga general del 29 de setembre. Ho ha confirmat el president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, després de sondejar totes les seccions sindicals de la plantilla. Sobre el futur de la planta, els treballadors celebren l'inici de la producció d'una nova bomba d'injecció, que hauria de donar continuïtat a la seu santcugatenca fins el 2015.

Totes les seccions sindicals representades a Delphi estan a favor de la vaga general del 29 de setembre i en els propers dies s'aprovarà en un ple extraordinari del comitè. Així ho ha confirmat a Cugat.cat el president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, després de les converses mantingudes amb els diversos representants sindicals.

José Antonio Morán

La previsió es reunir-nos en breu. Totes les seccions sindicals donen suport a la vaga de forma unànime.


La planta santcugatenca ha començat recentment la producció d'una nova bomba d'injecció. El component va destinat a la multinacional Renault i s'adapta plenament a la nova normativa europea, que estarà en vigor fins el 2015. Aquest termini dóna als treballadors esperances, segons Morán, sobre la continuïtat de la Delphi a la ciutat.

José Antonio Morán

És una bomba que supera la nova normativa europea i ens permet produir fins setembre de 2015 per a vehicles de tot Europa sense problemes.


L'empresa dedicada als components de l'automoció va signar a finals de juny un acord amb el comitè d'empresa per tal de solucionar la reestructuració que la multinacional està desenvolupant a nivell europeu. El consens entre les dues parts va evitar 66 acomiadaments i va posar en marxa prejubilacions, baixes incentivades i recol·locacions que s'acabaran en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.