La Generalitat aporta 397.000 euros més per fer realitat el Pla del Centre


  • Comparteix:

Jaume Angerri i Lluís Recoder.

Jaume Angerri i Lluís Recoder.

La Generalitat aportarà aquest any 397.000 euros per tirar endavant el Pla del Centre que impulsa l'Ajuntament per convertir en zona de vianants l'eix que va des de la plaça de l'estació a la Plaça d'en Coll. Es tracta del compromís adquirit per part de la Direcció General de Comerç que paga 1.200.000 euros dels 8 milions que costa la vianantització del centre històric de Sant Cugat.

El director general de Comerç, Jaume Angerri i l'alcalde han tornat a formalitzar el compromís adquirit per part de la Generalitat d'ajudar a finançar i tirar endavant el Pla del Centre de Sant Cugat. Aquests diners s'afegeixen als 772.000 euros que la Direcció General de Comerç ha aportat ja en els últims dos anys.

Angerri ha explicat que és una obligació del govern català ajudar Sant Cugat en el seu objectiu de transformar el centre de la ciutat i recuperar-lo pels vianants:

Jaume Angerri

Finança les obres ja acabades i inaugurades per Sant Jordi i també les noves al carrer Valldoreix. Es recupera la ciutat pels vianants.


Pel director general de Comerç, és evident que la vianantització comportarà alhora una millora evident del comerç local. En aquest sentit ha explicat que en els últims 5 anys, coincidint amb la posada en marxa del Pla de Dinamització del comerç, 120 establiments de la ciutat s'han renovat.

L'alcalde, per la seva banda, ha agraït l'aportació de la Generalitat i ha dit que dóna una empenta a la voluntat de fer una ciutat a la mida dels vianants i del comerç:

Lluís Recoder

Volem donar al comerç local la possibilitat de fer la ciutat a la seva mida i donar-los la capacitat d'atraure clients de fora.


L'aportació de 397.000 euros serveix per pagar els treballs fets als carrers de la Creu, de la Torre, Santiago Russiñol, Valldoreix i les places dels 4 Cantons, Pere San i del Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.