Hewlett-Packard rep el premi Excel·lència a la Innovació Tecnològica 2010 per un sistema d'impressió sostenible


  • Comparteix:

Hewlett Packard té la seva seu a Sant Cugat

Hewlett Packard té la seva seu a Sant Cugat

L'empresa Hewlett Packard, amb seu a Sant Cugat, ha rebut el premi Excel·lència a la Innovació Tecnològica 2010 pel seu esforç en la Recerca, Desenvolupament i Innovació. Aquest guardó ha premiat un sistema d'impressió amb tecnologia làtex que destaca per l'especial cura que té pel medi ambient. El director de Recerca i Desenvolupament d'HP indica que l'empresa ha dedicat més de cinc anys de feina per realitzar aquest sistema d'impressió sostenible.

El premi Excel·lència a la Innovació Tecnològica 2010 és el guardó més important que ha rebut HP a nivell local. Així ho ha assegurat el director de Recerca i Desenvolupament de l'empresa, Josep Tarradas, que en declaracions a Cugat.cat ha mostrat la satisfacció per aquest reconeixement.

Tarradas ha explicat que el nou producte és molt respectuós amb el medi ambient, un aspecte que l'empresa sempre té molt en compte.

Josep Tarradas

Tant en la producció com en el producte final, des de Hewlett Packard sempre posem el focus en el respecte del medi ambient.



Tarradas ha explicat que per crear aquest sistema d'impressió amb tecnologia làtex han dedicat entre cinc i set anys de feina i una mitjana de 150 treballadors.


HP ha rebut el guardó aquest dimarts durant l'entrega de premis de la novena Diada de les Telecomunicacions de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.