Els comerciants proposen fer una edició de La Botiga al carrer a la tardor


  • Comparteix:

L'alcalde amb Maria Eulàlia Egea i el regidor de comerç, Josep Romero.

L'alcalde amb Maria Eulàlia Egea i el regidor de comerç, Josep Romero.

Sant Cugat Comerç i les diferents associacions de comerciants de la ciutat es plantegen organitzar una edició de la botiga al carrer per la tardor. L'alcalde, que s'ha mostrat obert a qualsevol proposta que signifiqui dinamitzar el comerç local, ha ofert el futur PAV 3 com a possible recinte firal.

Sant Cugat podria comptar amb una edició de 'La botiga al carrer' a la tardor que servís perquè el comerç local surtís fora del taulell i mostrés el seus productes als ciutadans. Es podria concretar en forma de jornada de rebaixes o 'fora d'estocks' i seria una manera de repetir l'èxit que té cada any la Botiga al carrer de Festa Major. Segons ha explicat Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç, des de fa anys els botiguers reclamen un recinte tancat on poder celebrar esdeveniments com el Sant Cugat Actiu i el PAV 3 seria una bona opció:

Maria Eulàlia Egea

Jo ja fa anys que demano un espai firal fixe pels comerciants.


De fet l'alcalde ha rebut amb bons ulls aquesta proposta ja que tot el que comporti dinamitzar el comerç local té efectes positius per la ciutat. Lluís Recoder ha ofert el PAV 3, que obrirà les portes el proper 18 de setembre, com a escenari per acollir aquesta fira de tardor o altres activitats d'entitats de la ciutat:

Lluís Recoder

Qualsevol iniciativa que contrbueixi a dinamitzar el comerç local, ho veiem amb bons ulls i la recolzarem.


Aquesta proposta, que s'acabarà de concretar el setembre, s'ha posat damunt la taula durant la recepció que ha ofert l'alcalde als organitzadors de la Botiga al carrer celebrada durant la Festa Major. Enguany 30 comerços més s'han sumat a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.