L'empresa santcugatenca Atbach ha rebut el Premi a l'empresa amb més responsabilitat social


Temes relacionats

Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa ( 4/des/09)

Tothom pot fer esport (26/mar/09)

ASDI prepara una nova discoteca per a discapacitats a TorreBlanca (12/feb/09)


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Atbach fabrica un seguit de productes per minusvàlids/ Foto: http://www.atbach.com/

L'empresa santcugatenca Atbach fabrica un seguit de productes per minusvàlids/ Foto: http://www.atbach.com/

L'empresa santcugatenca Ajudes Tècniques Bach (Atbach) ha estat distingida amb el Premi a l'empresa amb més responsabilitat social que dóna la diputació de Barcelona a les millors iniciatives empresarials de l'any 2010. Atbach ha estat premiada per facilitar l'ús de la bicicleta entre les persones discapacitades i per donar feina majoritàriament a persones amb minusvalidesa. La companyia també va ser finalista en els premis a la millor empresa i a la més innovadora.

Atbach va ser fundada fa cinc anys i s'encarrega de desenvolupar, fabricar i comercialitzar 'handbikes', unes bicicletes que es fan servir amb els braços i que són fàcilment connectables a les cadires de rodes dels usuaris.

Del total de 149 iniciatives empresarials presentades, Sant Cugat en va proposar cinc, de les quals Atbach va guanyar a la categoria de responsabilitat social i l'empresa santcugatenca Petra Inventum, que treballa amb energia solar tèrmica, va quedar finalista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.