Renfe oferirà serveis essencials aquest dimecres amb motiu de la vaga


  • Comparteix:

Estació de renfe de Sant Cugat

Estació de renfe de Sant Cugat

Renfe Rodalies posarà a disposició dels usuaris un 25% dels trens i un 20% dels TGV durant les hores punta de la jornada de vaga general de dimecres. També hi haurà disponibles trens nocturns internacionals amb origen i destinació a Barcelona durant la nit de dimarts i dimecres al llarg de tot el dia.

Rodalies de Catalunya donarà servei en un 25% en hora punta, entre dos quarts de set del matí i dos quarts de deu i de les cinc de la tarda a les vuit del vespre.

La línia R7, que passa per la nostra ciutat, oferirà trens a dos quarts de vuit, a dos quarts de nou i a les nou pel que fa la franja de matí, i a les sis menys deu i a les set i deu en horari de tarda.

Pel que fa als recorreguts internacionals els trenhotels nocturns circularan amb destinació a París, Zurich i Milà la nit. Sevilla, Madrid i Màlaga són les destinacions estatals on arribaran trens procedents de Barcelona al llarg de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.