Sant Cugat, centre formatiu estatal de Harley-Davidson


  • Comparteix:

Logotip de Harley-Davidson

Logotip de Harley-Davidson

La companyia Harley-Davidson trasllada el seu centre formatiu de l'Estat espanyol a Sant Cugat, on té ubicada la seu central des del 2007. Segons informa el diari 'El Punt' dimecres vinent es tancarà la Harley-Davisdon University, situada a Madrid des de fa cinc anys, per obrir-la al Trade Center santcugatenc que, a partir d'ara, es convertirà en el centre de formació exclusiu per a tècnics i comercials de la marca nord-americana.

El nou espai tindrà 300 metres quadrats per encabir-hi motocicletes, motors, eines i ordinadors de la marca. La formació anirà a càrrec de l'empresa d'enginyeria d'automoció ATP, amb seu també a la nostra ciutat.

La peculiaritat d'aquesta universitat és l'expedició de la seva pròpia titulació. El major reconeixement és el màster de tecnologia, que acredita el màxim de coneixements sobre aquestes motocicletes. L'oferta formativa inclou cursos presencials específics, d'octubre a març, cursos en línia al llarg del curs i actualitzacions de coneixements de manera periòdica. Tots els treballadors acaben fent dos cursos presencials a l'any i també tres en línia. El màster de tecnologia s'assoleix, de mitjana, després de cinc anys.

El centre formatiu de Sant Cugat s'adreça a tots els treballadors dels 35 concessionaris que hi ha entre l'Estat espanyol i Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.