L'empresa Bureau Veritas obre la seva seu als empresaris santcugatencs després de sis mesos a la ciutat


  • Comparteix:

Moment de la presentació de l'acte

Moment de la presentació de l'acte

La fusió entre caixes i l'obtenció de recursos propis són les principals necessitats del sector financer, segons ha destacat el president de Caixa Girona, Manel Serra, durant la jornada de portes obertes de l'empresa Bureau Veritas. L'alcalde, Lluís Recoder, i el president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, també han presidit l'acte per donar la benvinguda a la companyia, que fa sis mesos que ha instal·lat la seva seu central a Sant Cugat. El president de l'empresa a l'Estat espanyol, José Luis Antón, ha qualificat d'èxit el seu assentament a la ciutat.

L'empresa de serveis industrials Bureau Veritas ha obert aquest dilluns les seves portes per donar-se a conèixer a la resta de companyies del Parc Empresarial i a la ciutat en general, després de sis mesos d'haver emplaçat a Sant Cugat la seva seu central, amb més de 800 treballadors.

El president i conseller delegat de Bureau Veritas a l'Estat, José Luis Antón, explica els principals motius que els van fer escollir Sant Cugat.

José Luis Antón

Estem al costat de les empreses, en un lloc representatiu, i amb facilitats de mobilitat, en deu minuts estem a Barcelona.



L'alcalde, Lluís Recoder, destaca la importància que empreses internacionals s'instal·lin a la nostra ciutat en el context de crisi econòmica actual.

Lluís Recoder

Sempre és una bona notícia que una empresa s'estableixi a Sant Cugat i més en aquest moment. Gairebé cada més tenim una nova empresa.




La jornada, organitzada pel Sant Cugat Empresarial, també ha comptat amb la conferència 'La reforma de les caixes d'estalvi, present i futur', a càrrec del president de Caixa Girona, Manel Serra.

Manel Serra

El proper repte serà aconseguir recursos propis en el conjunt d'entitats financeres internacionals. Es farà perfectament.




Serra ha posat èmfasi en el fet que Catalunya es quedi amb 18 de les 48 caixes d'estalvi que tenia ara fa un any. El directiu de Caixa Girona ha avançat d'una banda, que aquest procés de fusió haurà d'anar seguit de l'obtenció de recursos propis per part de cada entitat, i de l'altra, que la recuperació de l'economia espanyola serà més lenta perquè va començar més tard i perquè el creixement serà menys pronunciat tot i que es podria començar a intuir a finals d'aquest 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.