La celebració del 'Tot Sant Cugat' atreu els clients al Fora Stocks


  • Comparteix:

El Fora Stocks ha tancat aquest dissabte mantenint la xifra de vendes respecte l'any passat. Els comerciants, però, han lamentat la manca de difusió per part de l'organització. Tot i això, la coincidència amb la celebració del 25è aniversari del 'Tot Sant Cugat' ha concentrat una gran afluència de gent al centre de la ciutat. Un any més el tèxtil i el calçat han aconseguit liderar el rànquing de vendes.

Les activitats entorn el Monestir per celebrar la festa del 'Tot Sant Cugat' han concentrat centenars de persones al centre de la ciutat, apropant els santcugatencs al Fora Stock. Pels comerciants, aquest ha estat el motiu de la gran afluència, ja que han lamentat la manca de difusió per part de l'organització.

Escoltem alguns dels responsables dels diferents comerços de la ciutat.

Comerciants

Els clients desconeixien que avui era el Fora Stocks. / Hi havia menys afluència. / El Fora Stocks és bo tot i que la gent no sabia el dia.



Com és tradicional, la tarda ha concentrat el major nombre de vendes. Tot i que la participació de comerciants ha comptat amb davallada d'un 10%, el president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, s'ha mostrat satisfet tant pel volum de vendes assolit en aquesta edició com pel nombre de visitants.

Josep Lluís Galvany

Hi ha molta animació i les vendes han estat bones.


Un any més, amb el Fora Stocks els comerciants de la ciutat han pogut treure al carrer les restes de la temporada passada com una mesura per fer front a la crisi i apropar-se així als veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.